Απόπειρα απαγωγής δεκάχρονου αγοριού στα Χανιά

0

Ο εισαγγελέας Χανίων απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας αρπαγής ανηλίκου εις βάρος του 24χρονου αθίγγανου, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης απόπειρας απαγωγής ενός δεκάχρονου αγοριού.
Ο 24χρονος, που αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ζήτησε από το παιδί πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο που είχε εγκαταλειφθεί στην περιοχή, θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή.
Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού, ο 24χρονος σταμάτησε το αγόρι λίγα μέτρα έξω από το σπίτι που έμενε και προσπάθησε να τον βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.
Το μικρό παιδί αντιστάθηκε. Επιστρέφοντας στο σπίτι, περιέγραψε στη μητέρα του τι είχε συμβεί, κλήθηκε η Αστυνομία που μετά και από την περιγραφή που έδωσε ο 10χρονος, συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη.
Ο Δήμαρχος Ελευθερίου Βενιζέλου Μανώλης Κεμεσίδης ανακοίνωσε πώς θα συγκαλέσει άμεσα το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει για την άμεση απομάκρυνση αθιγγάνων που μένουν στην περιοχή και δημιουργούν προβλήματα.
Επίσης ζήτησε περισσότερη αστυνόμευση, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν καταγγελθεί πολλά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς.

Σχόλια