Αρνείται κάθε κατηγορία σχετικά με το «Photo Fault»ο Β. Χρηστίδης

0

Ο καναλάρχης Βασίλης Χρηστίδης αρνήθηκε χθες κάθε κατηγορία που τον βαραίνει απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης για την πολύκροτη υπόθεση των παράνομων τηλεπαιχνιδιών.

Κατά τη διάρκεια της ημίωρης απολογίας του, ο 39χρονος επιχειρηματίας έριξε το «μπαλάκι» των ευθυνών στις εταιρείες τηλεφωνικών υπηρεσιών, υποστηρίζοντας ότι αυτές διαχειρίζονταν τα τηλεφωνήματα των υποψήφιων «παικτών».

Αναφέρθηκε δε, στη δομή και τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού Photo Fault, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό στον τρόπο διεξαγωγής και μετάδοσής του, έκανε αναφορά στη μεγάλη συμμετοχή των τηλεθεατών και τόνισε ότι τα δώρα αποστέλλονταν κανονικά στους νικητές του παιχνιδιού.

Αφού απολογηθούν και οι υπόλοιποι 13 κατηγορούμενοι, που κατηγορούνται βάσει δύο βουλευμάτων του Συμβουλίου Εφετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια και άμεση συνέργεια στην απάτη, η δίκη θα εισέλθει στο τελικό της στάδιο. Η διαδικασία θα συνεχιστεί την προσεχή Τετάρτη, όταν και ο εισαγγελέας Εφετών αναμένεται να διατυπώσει την πρότασή του.

Σχόλια