Βούτσης: «Δε διεκδικώ διακριτική μεταχειρίση»

0

«Δε ζήτησα, δε διεκδικώ και δε θα ανεχθώ οποιαδήποτε διακριτική μεταχείριση σε οποιοδήποτε στάδιο που θα έχει η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης», δήλωσε ο Νίκος Βούτσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη σύλληψη του γιου του για ληστεία τράπεζας στου Γκύζη.
Ο κ. Βούτσης διευκρίνισε ότι πολιτικά και ανθρώπινα έχει καλυφθεί από τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου και πρόσθεσε: «ο γιος μου, που έχει τις δικές του ιδεολογικές επιλογές, πάντοτε, όπως και τώρα, υφίσταται τις συνέπειες μέσα στο πεδίο αξιών και πρακτικών που ο ίδιος ορίζει».
Ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι θα συμπαρασταθεί στον γιο του.
Ο κ. Βούτσης σημειώνει στη δήλωσή του: «Δεν μας συμπαθούν αρκετοί γιατί βρεθήκαμε πάντοτε στην πρώτη σειρά των αντιπαραθέσεων απέναντι σε όσους στερούν δικαιώματα, σε όσους κερδοσκοπούν με το φόβητρο της οικοδόμησης σύγχρονων κοινωνιών της μηδενικής ανοχής, όσους απαξιώνουν τους κοινωνικούς αγώνες υπέρ του νόμου και της τάξης, όσους, εν τέλει, θεωρούν ότι οι κοινωνίες και ιδιαίτερα η νεολαία θα μπορούσαν να αναπτυχθούν δημοκρατικά κλεισμένες μέσα σε δοκιμαστικούς σωλήνες και σε υγειονομικές ζώνες».

Σχόλια