Βράβευση φοιτητών της Νομικής Σχολής από τον υπουργό Δικαιοσύνης

0

Φοιτητές της Νομικές Σχολής Αθηνών, οι οποίοι διακρίθηκαν στον πρόσφατο Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορικής Διαμεσολάβησης, βράβευσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Χ.Αθανασίου.

Η ομάδα των φοιτητών της Νομικής Σχολής Αθηνών αναδείχθηκε ως «η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα» στον 8ο Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορικής Διαμεσολάβησης, που διεξήχθη στο Παρίσι και στον οποίο έλαβαν μέρος αντιπροσωπείες κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων απ’ όλο τον κόσμο.

Ο κ. Αθανασίου συνεχάρη θερμά τους φοιτητές για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι η διάκρισή τους τιμά ιδιαίτερα την Ελλάδα.

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δίνει μεγάλο βάρος στο θεσμό της Διαμεσολάβησης και η κυβέρνηση τον στηρίζει», τόνισε ο κ. Αθανασίου.Τέλος, ο υπουργός υπογράμμισε την πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου να στηρίξει τον εν λόγω θεσμό ακόμα περισσότερο, καθώς η συμβολή του τόσο στην προσπάθεια αποσυμφόρησης των δικαστηρίων, όσο και στην ποιότητα των παραγόμενων αποτελεσμάτων στο πεδίο επίλυσης των ιδιωτικών διαφορών, κρίνεται άκρως σημαντική.