Ψηφιακά Πινάκια: Νέα υπηρεσία ψηφιακής Δικαιοσύνης από το Δ.Σ. Λαμίας

0

Στη νέα ψηφιακή εποχή πέρασε από εχθές το Πρωτοδικείο Λαμίας, καθώς τέθηκε σε πιλοτική λειτουργία η εφαρμογή «ζωντανής» ενημέρωσης των Πινακίων, η οποία εγκαταστάθηκε με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας. Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής φάσης των Ψηφιακών Πινακίων, το έργο θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, σε τρεις [3] αίθουσες του Πρωτοδικείου καθώς και στο Εφετείο Λαμίας.

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης:

[ 1 ] Μέσω της περιοχής Μελών του Δ.Σ.Λ., με χρήση των ατομικών κωδικών πρόσβασης που έχουν χορηγηθεί στα μέλη του Συλλόγου. Η εφαρμογή ενημέρωσης είναι ανεπτυγμένη για περιβάλλον web & mobile.

[ 2 ]  Μέσω οθονών [LED & Smart TV’s] οι οποίες έχουν εγκατασταθεί στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο. (Αίθουσα Δικηγόρων, Αίθουσες ακροατηρίων).

Η εγκατάσταση του συστήματος των Ψηφιακών Πινακίων στο Πρωτοδικείο και στο Εφετείο Λαμίας, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία του Δ.Σ.Λ. για τη διεύρυνση των παρεχομένων στα μέλη του ψηφιακών υπηρεσιών. Παράλληλα, έλαβε την πλήρη υποστήριξη της Διοίκησης των δικαστηρίων και των δικαστικών υπαλλήλων.

Το έργο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την LAWNET S.A. με αξιοποίηση του σύγχρονου εξοπλισμού της εταιρείας Top Vision. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή διαχείρισης και ενημέρωσης, παρέχει πληροφόρηση σε “πραγματικό χρόνο” [real time], ώστε να εξυπηρετούνται χωρίς καθυστέρηση τα μέλη του Δ.Σ.Λ., για όλα τα ακροατήρια. LAWNET S.A. Δημιουργώντας και σχεδιάζοντας καινοτομικές υπηρεσίες για τα μέλη της νομικής κοινότητας από το 2000, η LawNet S.A. επενδύει στις πλέον καινοτομικές λύσεις για τους επαγγελματίες νομικούς.

Η LAWNET S.A. ιδρύθηκε το έτος 2000 με βασική δραστηριότητα τη διανομή του LAWNET.gr της πρώτης ελληνικής, νομικής «πύλης». Παράλληλα αποτελεί τον τεχνολογικό πάροχο υπηρεσιών και εφαρμογών ψηφιακής Δικαιοσύνης [e-Justice], μιας σειράς θεσμικών φορέων και επαγγελματιών, αποκλειστικά στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Επικοινωνία: LAWNET S.A.: Ηπίτου 21 – Αθήνα – τηλ: 210 – 33.92.572-4 e-mail: info@lawnet.gr   *********

Σχόλια