Δεν απέχουν οι Συμβολαιογράφοι από τα καθήκοντά τους

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου οι συμβολαιογράφοι ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους έως την 8/1, ημέρα της επαναληπτικής, έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, αντίθετα με ορισμένες διαρροές.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων:

“ΟΥΔΕΜΙΑ απόφαση έχει ληφθεί περί ΑΠΟΧΗΣ από τα καθήκοντά μας, διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ συγκροτήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση λόγω μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας.Οι συνάδελφοι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου, θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντά μας με απόλυτη συνέπεια έως την 08/01/2020, όπου και στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα ακουστούν ΟΛΕΣ οι απόψεις, θα τεθούν τα θέματα που μας απασχολούν στη σωστή τους διάσταση και θα αποφασίσουμε με ποιον τρόπο θα αντιδράσουμε σε ό,τι άδικο και υπερβολικό.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ η Διοίκηση του Συλλόγου μας θα εξακολουθήσει να ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ προς τη σωστή κατεύθυνση, συνομιλώντας με όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, προκειμένου το συντομότερο να φέρει θετικά αποτελέσματα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, είναι επιβεβλημένο να γυρίσουμε την πλάτη σε φωνές που προσπαθούν να μας ΔΙΧΑΣΟΥΝ και ενωμένοι να διεκδικήσουμε με αξιοπρέπεια ένα καλύτερο μέλλον για την Ελληνική Συμβολαιογραφία.”