Εβδομάδα προσωποποίησης των κατηγοριών στην υπόθεση Ζαχόπουλου

0

Στην προσωποποίηση των κατηγοριών στην υπόθεση Ζαχόπουλου αναμένεται να προχωρήσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο ανακριτής Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος χειρίζεται την εν λόγω υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, οι δημοσιογράφοι Μ. Τριανταφυλλόπουλος και Σ. Γκιόλιας θα εξεταστούν εκ νέου για την υπόθεση Κλαδά, η οποία, όμως, οδεύει προς το αρχείο.
Παράλληλα, εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Αιγινήτειο νοσοκομείο ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ Χρ. Νικολουτσόπουλος, ο οποίος είχε συνοδεύσει την 35χρονη προφυλακισμένη για την υπόθεση Ζαχόπουλου στις επισκέψεις της σε μέσα ενημέρωσης.
Δεν διευκρινίζεται εάν και πότε μπορεί να καταθέσει για την υπόθεση Ζαχόπουλου, πάντως κατά πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega οι γιατροί δεν θα του επιτρέψουν να καταθέσει πριν από 10-15 ημέρες. Ο συνήγορος του κ. Νικολουτσόπουλο επανέλαβε ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με το επίμαχο dvd και μεσολάβησε μόνο για το στημένο διαγωνισμό.
Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, πέρα από τα ονόματα των προσώπων που θα κληθούν σε απολογίες, θα γίνει γνωστό και αν ο κ. Οικονόμου αποδώσει σε κάποιον εκ των εμπλεκομένων και την ιδιότητα του μοντέρ.
Δηλαδή αν θα απαγγείλει σε έναν εκ των κατηγορουμένων κατηγορία, έστω και σε βαθμό πλημμελήματος, σχετική με τη διάταξη του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αφορά αλλοίωση του οπτικοακουστικού υλικού.
Όσον αφορά τη συμπληρωματική κατάθεση από τους δημοσιογράφους Σ. Γκιόλια και Μ. Τριανταφυλλόπουλο στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν μπορεί συνδεθεί η υπόθεση της κατάθεσης των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ με την παράδοση του επίμαχου DVD στο υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
Επιπλέον, ο συνήγορος της 35χρονης θα ζητήσει τη συμπληρωματική απολογία της προκειμένου να δρομολογήσει και το αίτημά της για αποφυλάκιση.
Ο ανακριτής βρίσκεται σε αναμονή για την κατάθεση του ίδιου του κ. Ζαχόπουλου, ενώ αναμένεται να εξετάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 35χρονης και τις τηλεφωνικές κλήσεις του Θέμου Αναστασιάδη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τηλεφώνημα που έκανε ο Χρ. Ζαχόπουλος σε πρόσωπο, άγνωστο μέχρι τώρα στις δικαστικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, οι τρεις τελευταίες κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο του πρώην γγ του ΥΠΠΟ πριν από την πτώση του στο κενό είναι προς τον φίλο του σκηνοθέτη Γιώργο Μυλωνά, ένα μήνυμα στον γιο του και μια συνομιλία διάρκειας ενάμισι λεπτού με άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα, η γυναίκα αυτή δεν ανήκει στον πολιτικό ή δημοσιογραφικό χώρο.

Σχόλια