ΕΔΔ: Ανακοίνωση σχετικά την καθυστέρηση έκδοσης ΠΔ διορισμού νέων παρέδρων

0

 

Παραθέτουμε την ανακοίνωση (7/10/2015,Αρ. Πρωτ. 114) της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αναφορικά με την καθυστέρηση έκδοσης ΠΔ διορισμού νέων παρέδρων:

Επειδή η ευθύνη της συνεχιζόμενης  καθυστέρησης έκδοσης προεδρικού διατάγματος  διορισμού των νέων παρέδρων αποδίδεται σε αντιδράσεις  του ΔΣ της Ένωσης ,

1.Υπενθυμίζουμε ότι στο από 30-9-2015 δελτίο τύπου επισημάναμε μεταξύ άλλων και “Την συνεχιζόμενη καθυστέρηση έκδοσης προεδρικών διαταγμάτων για τον διορισμό των νέων παρέδρων, τις προαγωγές, τις τοποθετήσεις και μεταθέσεις διοικητικών δικαστών με σοβαρές συνέπειες στην εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων τα οποία ξεκίνησαν και φέτος από ιδιαίτερη δυσχερή θέση την νέα δικαστική χρονιά”.

2.Ενημερώνουμε, ότι καθόσον αφορά στο πρόβλημα που αφορά στην καθυστέρηση υλοποίησης της πράξης  επιχορήγησης της Εθνικής Σχολής Δικαστών από το ΕΣΠΑ, και το συνεπεία τούτου ζήτημα που δημιουργήθηκε για τον άμεσο διορισμό των νέων παρέδρων, το ΔΣ  ουδεμία λύση επρότεινε και η θέση  του ήταν και είναι  ότι δεν είναι  αρμόδιο να το λύσει.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ                                ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΪΤΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΩΝ           ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

Σχόλια