Έγκλημα με άγνωστα ακόμα κίνητρα στο Κορωπί

0

Τη σορό ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος αγνοείτο από την Πέμπτη, εντόπισαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικές δυνάμεις κοντά στην παλιά χωματερή του Κορωπίου.
Τα χέρια και τα πόδια του 20χρονου ήταν δεμένα με τα κορδόνια των παπουτσιών του. Το πτώμα βρέθηκε φρικτά παραμορφωμένο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι πιθανό ότι δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και οι δράστες μετέφεραν το σώμα του και το πέταξαν στη χωματερή. 


Ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, λέγοντας στη μητέρα του ότι θα πήγαινε να δώσει ένα κινητό τηλέφωνο σε φίλο του. Μία ώρα αργότερα, τού τηλεφώνησε η μητέρα του και ο ίδιος της είπε ότι επιστρέφει σε λίγο.
Επειδή καθυστερούσε η μητέρα του επικοινώνησε εκ νέου μαζί του. Το τηλέφωνο σήκωσε τρίτο άτομο, το οποίο είπε ότι ο γιος της κρατείται και θέλουν λύτρα 35.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν στη νεκροτομή, που θα γίνει τη Δευτέρα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με επιφύλαξη την εκδοχή της απαγωγής για λύτρα και ερευνούν και άλλες αιτίες ως κίνητρο του εγκλήματος. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σχόλια