Εισαγγελική παρέμβαση για τα εργασιακά στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά

0

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί, γιατί εδώ και τρεις μήνες, δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοί, αλλά και το δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Καλλιόπη Βαρδάκη.
Η διενέργεια της εισαγγελικής έρευνας, που είχε τον χαρακτήρα του αυτεπάγγελτου, έγινε μα βάση τα δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου. Η εισαγγελέας έχει ζητήσει από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά να καλέσει για κατάθεση εκπροσώπους της διοίκησης του σταθμού.
Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως εγκέφαλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ενώπιον της 30ης τακτικής ανακρίτριας, ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων, που συνελήφθη και κατηγορείται ως ιθύνων νους εννεαμελούς σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.
Εν προκειμένω έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ως μέλη του κυκλώματος φέρονται, έως στιγμής, οκτώ Έλληνες και ένας Γάλλος υπήκοος.
Ο 34χρονος κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς επίσης ότι είναι εθισμένος στις ναρκωτικές ουσίες από τα 15 του.

Σχόλια