Εισαγγελική παρέμβαση για τους Πακιστανούς

0

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών αναλαμβάνει την έρευνα για την υπόθεση των καταγγελιών στις οποίες προέβησαν με μήνυσή τους Πακιστανοί μετανάστες για «»απαγωγή και ανάκρισή τους από Ελληνες και Βρετανούς πράκτορες»» το καλοκαίρι.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ζήτησε να του διαβιβαστεί η δικογραφία που σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να χειριστεί προσωπικά το όλο θέμα, συνεργαζόμενος με τον αρμόδιο εισαγγελέα κ. Ν. Δεγαΐτη .

Ταυτόχρονα, ενημερώνεται συνεχώς ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημ. Λινός και όπως φαίνεται πλέον η σχετική έρευνα θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό καθώς γεγονότα, όπως η μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από τον δικηγόρο των Πακιστανών κ. Φρ. Ρεγκούση, η οποία στρέφεται κατά των στελεχών της ΕΥΠ και των αστυνομικών οργάνων και η επίσημη αναφορά του προσωπικού της ΕΥΠ, με την οποία ζητούν να προστατευθούν από τους κινδύνους που δημιουργήθηκαν με τη δημοσίευση των ονομάτων για μέλη τους , πιέζουν.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Δ. Παπαγγελόπουλος και Ν. Δεγαΐτης είχαν στείλει τη δικογραφία στην Αστυνομία για να ληφθούν από αυτήν καταθέσεις.

Θεωρείται βέβαιον ότι τώρα θα κληθούν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα των ελληνικών, αλλά και ξένων, μυστικών υπηρεσιών που αναφέρθηκαν ως συμμετασχόντες στην επιχείρηση απαγωγής και ανάκρισης των Πακιστανών.

Σχόλια