Εκλογές 2019: Μέτρα διευκόλυνσης των δικαστικών αντιπροσώπων 

0

Στα πλαίσια των αυξημένων απαιτήσεων της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας, λαμβάνονται σχετικά μέτρα διευκόλυνσης των δικαστικών αντιπροσώπων, όπως:

  1. Για την παραλαβή εκλογικών σάκκων θα λειτουργήσει το βράδυ των εκλογών (και τις δύο Κυριακές), εκτός από το Πρωτοδικείο Αθηνών, το Ειρηνοδικείο Αθηνών, το Πρωτοδικείο Πειραιώς και το Ειρηνοδικείο Πειραιώς.
  2. Οι εκλογικοί σάκκοι των δικαστικών αντιπροσώπων του Δήμου Αθηναίων θα παραδίδονται, για πρώτη φορά στις επικείμενες εκλογές Μαϊου – Ιουνίου 2019, μόνο στο  Ειρηνοδικείο Αθηνών (Λουκάρεως). Των Δήμων της Περιφέρειας Πειραιώς (Α’ και Β’) μόνο στα κτήρια όπου στεγάζεται το Πρωτοδικείο Πειραιώς και το αρχείο του Πρωτοδικείου Πειραιώς. Οι σάκκοι από όλα τα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα του Νομού Αττικής θα παραδίδονται μόνο στο Πρωτοδικείο Αθηνών .

Τέλος, σημειώνεται ότι συνεργεία της Περιφέρειας θα παραλαμβάνουν τα σχετικά Πρακτικά  στα σημεία παράδοσης / παραλαβής των εκλογικών σάκκων και ειδικότερα για το Πρωτοδικείο Αθηνών, στο κτίριο 6 και στο κτίριο 9.

Σχόλια