Ελεύθερος ο ηθοποιός λόγω διαφωνίας ανακρίτριας και εισαγγελέως

0

Γνωστός ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για το αν θα πρέπει ή όχι να κρατηθεί προσωρινά κατηγορούμενος για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο ηθοποιός συνελήφθη την Κυριακή έχοντας στην κατοχή του συνολική ποσότητα κοκαΐνης 42 γραμμαρίων. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, κ. Κούγια, ο κατηγορούμενος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά για δική του χρήση.

Όπως είπε ο ποινικολόγος, λόγω της οικονομικής του κατάστασης, ο εντολέας του είχε τη δυνατότητα να αγοράζει ποσότητες κοκαΐνης μεγαλύτερης της μίας δόσης.

Ο ηθοποιός προσκόμισε στην 26η τακτική ανακρίτρια ιατρικές βεβαιώσεις για τις προσπάθειες που κάνει να απεμπλακεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η ανακρίτρια είχε την άποψη ότι ο ηθοποιός πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 15.000 ευρώ και την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης.

Τη διαφωνία θα λύσει τις επόμενες ημέρες με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Ως μάρτυρες υπεράσπισης του ηθοποιού κατέθεσαν δύο συνάδελφοί του, ενώ αναμένεται να καταθέσουν περίπου 20 καλλιτέχνες.

Σχόλια