Εν αναμονή της ΕΔΕ ο δήμος Θεσσαλονίκης

0

Εντός των επόμενων ημερών ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θα έχει στην κατοχή του το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπεξαίρεση χρημάτων από τις ταμειακές υπηρεσίες του δήμου.
Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση, ο δήμαρχος δήλωσε ότι οι καταχραστές θα απολυθούν και θα τιμωρηθούν.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμηση και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης των Γιάννη Μπουτάρη και Χρύσας Αράπογλου.
«Καταπατούν καθημερινά, ακόμη και τις μέρες του Πάσχα, κανόνες και άγραφους και γραπτούς. Αν ζητήσουν αναβολή, αυτό θα είναι παραδοχή της ενοχής τους και προσβολή του λαού της Θεσσαλονίκης που περιμένει να μάθει την αλήθεια» συνέχισε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διακοπή των εργασιών για το νέο δημαρχιακό μέγαρο, εξαιτίας έλλειψης χρημάτων, ο δήμαρχος παρέπεμψε στο Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων και απηύθυνε έκκληση στο υπουργείο Οικονομικών να εγκρίνει τη χρηματοδότηση για την ολοκλήρωσή του.

Σχόλια