ΕΝΑΑΔΕ: κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

0

Την 27 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνεστίαση στην αίθουσα “Θάλεια” του ξενοδοχείου ZAFOLIA από την Ένωση Ανωτάτων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων.

Στην εκδήλωση αυτή παρέστη μεγάλος αριθμός μελών δικαστών της Ένωσης με συγγενείς και φίλους τους καθώς και άλλοι φίλοι δικαστές και εισαγγελείς της Ένωσης.

Ευχές απηύθυναν στα μέλη της ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεώργιος Σακκάς, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, η Γενική Γραμματέας, Μαρία Παπασωτηρίου, Αρεοπαγίτης, η οποία είχε και την επιμέλεια της διοργάνωσης αυτής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τέως πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, η οποία ανέπτυξε και ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν το δικαστικό σώμα.

Επίσης ευχές δια επιστολής έστειλε ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πέππας.Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ανωτάτων και Ανώτερων Δικαστών και Εισαγγελέων ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν και όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.