Ενώπιον της δικαιοσύνης τέσσερα άτομα για τον ξυλοδαρμό του Αυστραλού τουρίστα

0

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου σε τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό Αυστραλών τουριστών στη Μύκονο, ο οποίος οδήγησε στο σοβαρότατο τραυματισμό ενός 20χρονου.

Πρόκειται για τον πορτιέρη και τον παρκαδόρο μπιτς μπαρ, όπου διασκέδαζαν λίγο πριν το επεισόδιο οι Αυστραλοί, και δύο ακόμα εργαζόμενους σε παρακείμενο μπαρ.

Ως δράστης του τραυματισμού του 20χρονου τουρίστα φέρεται ο 25χρονος πορτιέρης του μπιτς μπαρ στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και ένα μεταλλικό γκλομπ.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ερρίκος Ντυνάν», με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως σοβαρή.

Τον αποτροπιασμό της κυβέρνησης και όλων των πολιτών εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος για το συμβάν, το οποίο λίγο έλειψε να οδηγήσει σε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της χώρας μας και της Αυστραλίας .

«Τέτοιου είδους φαινόμενα απάδουν του πολιτισμού που η χώρα μας δίδαξε και διδάσκει και πλήττουν την εικόνα της στο εξωτερικό. Είμαι βέβαιος ότι οι Αρχές θα κινηθούν με ταχύτατες διαδικασίες ώστε να γίνει ό,τι πρέπει για εκείνους που προκάλεσαν το βαρύ τραυματισμό του Αυστραλού πολίτη» κατέληξε.

Σχόλια