Επανεκλογή του Ι.Ντογιάκου στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών

0

 

Επανεξελέγη στη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο κ. Ι. Ντογιάκος, ο οποίος έλαβε με 39 ψήφους. 

O κ. Αντώνης Λιόγας και η κυρία Γεωργία Τσατάνη που συμμετείχαν επίσης στην αναμέτρηση έλαβαν 30 και 7 ψήφους αντίστοιχα, ενώ υπήρξαν και 6 λευκά ψηφοδέλτια επί 82 ψηφισάντων, συνολικά.

Τελικά, ο κ.Ντογιάκος συμμετείχε κανονικά στις εκλογές για την ανάδειξη Προϊσταμένου αφού η τελευταία απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου δεν του είχε επιδοθεί.  
 
Προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ανεδείχθη ο κ. Ηλίας Ζαγοραίος, που κατείχε και τα δυο προηγούμενα χρόνια τον θώκο, με 81 ψήφους έναντι της κυρίας Ολυμπίας Κλειτσάκη, η οποία συγκέντρωσε 45 ψήφους.

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης θα είναι ο κ. Ελευθέριος Γεωργίλης, ο οποίος ήταν πρόεδρος στο Τμήμα Βουλευμάτων.

Στο Πρωτοδικείο Πειραιά, νέος Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης εξελέγη ο κ. Ν.Κουτρούμπας, με μέλη τους κ.κ. Σ. Καβαρινού και Γ.Σερετίδη.

Στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης θα είναι ο κ. Κανελλόπουλος ο οποίος έλαβε 166 ψήφους και μέλη η κυρία Μαργέλλου και ο κ. Βαγγελάτος.