Επίσκεψη του Προεδρείου της Ένωσής Δικαστών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

0

Τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσής και Εισαγγελέων επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για να τον συγχαρούν για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα, ο Πρόεδρος κ. Παυλόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το θεσμό της Δικαιοσύνης, άκουσε, με ιδιαίτερη προσοχή, τα θεσμικά και λειτουργικά προβλήματα, που του εξέθεσαν τα μέλη του Προεδρείου και εδήλωσε ότι επιθυμεί να έχει στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους του Δικαστικού Σώματος.

Η Πρόεδρος της Ένωσης κα. Θάνου – Χριστοφίλου, εκ μέρους όλων των μελών του Προεδρείου, ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του και τη στήριξή του, την οποία σε όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής του σταδιοδρομίας επέδειξε για τη Δικαιοσύνη και για τους Δικαστικούς Λειτουργούς και έκλεισε λέγοντας: «κ. Πρόεδρε, αναλάβατε επάξια τη θέση του Ανώτατου Πολιτειακού Άρχοντα, σε περίοδο πολύ κρίσιμη, για τη χώρα μας. Τόσον εμείς, όσο και όλος ο Ελληνικός λαός αναμένουμε και έχουμε την πεποίθηση ότι με την προσωπικότητά σας, με τις ακαδημαϊκές γνώσεις σας και με την μακρά πολιτική εμπειρία σας, θα συμβάλλετε τα μέγιστα, ώστε η Πατρίδα μας να εξέλθει από την κρίση και τα Μνημόνια».

 

Σχόλια