Επιστολή της Προέδρου της Ένωσης Δικαστών προς το zougla.gr για ανακριβές δημοσίευμα

0

 

Με ανοιχτή επιστολή (30/11/015) της προς το “zougla.gr¨, η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγλέων ζητά άμεση αποκατάστασης της αλήθειας, λόγω ανακριβούς δημοσιεύματος της 27/11/2015 στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Προέδρου της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων το άρθρο με τίτλο «ψαλίδι στις δικαστικές διακοπές προτείνει η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Μαρία Στενιώτη» ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, είναι ψευδής και συκοφαντική αφού: “Ο συντάκτης αυτής με πρόθεση αλλοίωσε το περιεχόμενο μέρους του υπομνήματος, που υποβάλαμε η υπογράφουσα την παρούσα και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων  κ. Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών, ως αρμόδια καταστατικά όργανα,  προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο, κατά τη συνάντησή μας τη 18-11-2015 και είχαμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας προς γνώση των μελών της Ένωσής μας, στο οποίο εμπεριέχεται το πάγιο αίτημά μας περί  κατάργησης της αντισυνταγματικής διάταξης του άρθρου 90 του ν. 4055/2012, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα στον Προϊστάμενο κάθε Δικαστηρίου να περικόπτει τις δικαστικές διακοπές του Δικαστικού Λειτουργού.”

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας η κα Μ.Στενιώτη ζητά  “άμεσα και μάλιστα εντός τριών ημερών”:
1. Την αφαίρεση της  συγκεκριμένης  είδησης απ’ όλους τους διαδικτυακούς τόπους, όπου έχει αναπαραχθεί, με επιμέλεια δική σας, δεδομένου ότι εσείς αναγνωρίζοντας το ψεύδος αυτής σε πολύ σύντομο χρόνο την αφαιρέσατε από το διαδικτυακό σας τόπο
2. την αφαίρεση της συγκεκριμένης είδησης από τη μηχανή αναζήτησης google
3. την άμεση ανάρτηση της παρούσας επιστολής μου (δίχως περικοπές και αλλοιώσεις αυτή τη φορά) στο διαδικτυακό σας χώρο προς αποκατάσταση της αλήθειας καθώς και την αποστολή της, πάλι με δική σας επιμέλεια, στους λοιπούς διαδικτυακούς τόπους, που αναπαρήγαγαν τη ψευδή είδηση.     
4. την ανάρτηση στο διαδικτυακό τόπο σας της σχετικής περικοπής του προαναφερθέντος υπομνήματος, που υποβάλλαμε στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ν. Παρασκευόπουλο.     

Διαφορετικά, θα είμαι στη δυσάρεστη θέση να απευθυνθώ αρμοδίως, ώστε να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες καθώς και θα αιτηθώ αστική αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητάς μου, το ποσό τη οποίας και θα καταβάλλω για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στην Κιβωτό του Κόσμου του ακριτικού χωριού Πωγωνιανή  Ιωαννίνων.”

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Προέδρου της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων πατήστε εδώ.

Σχόλια