Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος ενημερώνει ότι η  32η Ετήσια  Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσής   θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή  27-11-2016  και  ώρα  9.30’ π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). Το αμέσως προσεχές διάστημα θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά σχετικές  ατομικές  προσκλήσεις, σύμφωνα με το Καταστατικό μας.

Αναλυτικά:

 ” Η πλήρωση της θέσεως της Εισαγγελέως Αρείου Πάγου από τον κλάδο μας, η αποφορολόγηση των αποδοχών μας κατ’εφαρμογήν των αποφάσεων του Μισθοδικείου, η αύξηση των οργανικών θέσεων Εισαγγελέων αποτελούν επιστέγασμα πάγιων αιτημάτων της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και επίμονων  προσπαθειών του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου που τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

  Ειδικά στη σύγχρονη πραγματικότητα της οικονομικής ύφεσης αλλά κυρίως της κλιμακούμενης κρίσης θεσμών και αξιών, η  μαζική παρουσία των συναδέλφων στη κύρια συλλογική καταστατική δραστηριότητα της ένωσής μας θεωρείται αναγκαία προκειμένου, μέσω της ανταλλαγής απόψεων για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, να απευθυνθούμε προς την πολιτεία με θεσμικό παράστημα εκφράζοντας τη βούληση και την απαίτηση των Εισαγγελέων να υπηρετούν και οι πολίτες να απολαμβάνουν, μία Δικαιοσύνη ποιοτικότερη και αμεσότερη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπως κάθε χρόνο, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση της μετάβασης και της διαμονής των εκτός Αθηνών συναδέλφων.

Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των συναδέλφων στο ξενοδοχείο «PRESIDENT» (διανυκτέρευση της 26ης Νοεμβρίου 2016 αξίας #65 ευρώ# σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο με πρωινό) και επιπλέον θα χορηγήσει το ποσό των #50 ευρώ# μέσω εντάλματος πληρωμής, ανά συνάδελφο (κατ΄αίτηση) για την κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων”.