Εξιχνίαση βιασμών σε Νίκαια και Πειραιά

0

Δύο υποθέσεις που αφορούν βιασμούς και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Νίκαια και στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη στον Πειραιά 50χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα που διατηρεί στο Νέο Φάληρο, βίασε 34χρονη Ελληνίδα.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 50χρονος έβρισκε αισθητικούς από τις αγγελίες εφημερίδων, τις οποίες με διάφορα προσχήματα τις οδηγούσε στο διαμέρισμά του στο Ν. Φάληρο, όπου τις βίαζε, τους έπαιρνε τα χρήματα και στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του τις μετέφερε και τις άφηνε σε διάφορα σημεία.
Εκτός από το βιασμό της 35χρονης μέχρι στιγμής προέκυψε ότι ο συλληφθείς στις 18/7/09 αποπειράθηκε να βιάσει και 22χρονη, υπήκοο Γεωργίας. Από τα δύο θύματά του αφαίρεσε με τη βία συνολικά 400 ευρώ.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά στη σύλληψη 60χρονου εργαζόμενου στη Λαχαναγορά, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Νίκαια, με την κατηγορία ότι εδώ και ενάμισι χρόνο ασελγούσε σε βάρος της 15χρονης κόρης της συντρόφου του, δίνοντάς της ως αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά.
Σε βάρος του 60χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης δύο ετών για υπεξαίρεση.
Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Σχόλια