Φορτισμένο προεκλογικό κλίμα ενόψει των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων

0

Τη μεγάλη έκπληξη και την έντονη διαμαρτυρία για τη συκοφαντική επίθεση που δέχεται ενόψει της τελικής ευθείας των εκλογών της 27 Φεβρουαρίου εκφράζει ο Συνδυασμός «Αλλυλεγγύη Δικηγόρων» και ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δ. Βερβεσός, με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν των απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτρη Παξινό να τους καταλογίζει τις γκρίζου περιεχομένου αφίσες, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Οι εκπρόσωποι του Συνδυασμού δηλώνουν ότι ενδέχεται ο κ. Παξινός να έπεσε θύμα κακών πληφοριοδοτών, χωρτίς ωστόσο να αποκλείουν την πιθανότητα να εκμεταλλεύεται προσχηματικά την περίσταση για να επιτεθεί με ανοίκειο τρόπο κατά των αντιπάλων του.

Οι εκπρόσωποι της Αλληλεγγύης Δικηγόρων καταλήγουν λέγοντας: «Καταδικάζουμε κάθε αήθη συμπεριφορά, ακόμη και αν στρέφεται εναντίον των εκλογικών μας αντιπάλων. Είμαστε αποφασισμένοι να μην ξεφύγουμε από το δρόμο της ευπρέπειας, να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την προεκλογική αναμέτρηση και να παραμείνουμε συνεπείς στην πολύχρονη πορεία μας με αγώνα και ήθος.»

Σχόλια