ΓΓΠΣ: Πληρωμή της Ειδικής Αποζημίωσης των Δικαστικών Αντιπροσώπων

0

 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνουν σχετικά με το δημοψήφισμα της 05/07/2015, ότι θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία πληρωμής της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής κ.λ.π., εντός του νομού της έδρας τους.

Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για την διαδικασία από την υπ΄αριθμ.21775/(ΦΕΚ 1290 29.06.2015) κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών και να μελετήσετε τις οδηγίες και τα παραδείγματα συμπλήρωσης των εντύπων.

Υπενθυμίζουμε ότι η προσεκτική συμπλήρωση των εντύπων (Ι,ΙΙ,ΙΙΙ) αποτελεί προϋπόθεση για την έγκαιρη και σωστή πληρωμή σας.   Στις «Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις» μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ενημερωθείτε για τυχόν απορίες που έχετε.

                    ____________________________________________________________________
 

Ηλεκτρονική εφαρμογή για υποβολή αίτησης για την πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης

 

Η χρήση της εφαρμογής  γίνεται μόνο από πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet.

 

Με τους κωδικούς του TAXISnet  συνδέεστε στην εφαρμογή και συμπληρώνετε:

  α) τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) 

  β) σχετικά στοιχεία ταυτοποίησης (Αρ. Δελτίου ταυτότητας και τηλέφωνο),

προκειμένου μετά από έλεγχο να γίνει η κατάθεση της ειδικής αποζημίωσης στον λογαριασμό που ορίζετε.

 

Διευκρινίζεται ότι από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και για τις Εθνικές Βουλευτικές εκλογές 2015 – 25.01.2015, εφόσον δεν το έχετε ήδη κάνει. Για το λόγο αυτό, με την αρχική σας σύνδεση στην εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε την εκλογική διαδικασία για την οποία υποβάλετε αίτηση.

 

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210 4802040 και 210 4802325

 

Σχόλια