Η ιστοσελίδα της Βουλής παρουσιάζει το «Θέμα της ημέρας» με τις θέσεις των κομμάτων και των ανεξάρτητων βουλευτών

0

 

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2017

Η ιστοσελίδα της Βουλής παρουσιάζει το «Θέμα της ημέρας» με τις θέσεις των κομμάτων και των ανεξάρτητων βουλευτών.

Το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων εγκαινιάζει μια νέα θεματική ενότητα στη διαδικτυακή πύλη της Βουλής http://www.parliament.gr.

Πρόκειται για ένα φόρουμ παρουσίασης των θέσεων των κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και των ανεξάρτητων βουλευτών, με άξονα ένα θέμα κοινοβουλευτικής επικαιρότητας, το οποίο θα αναδεικνύεται με τρόπο περιεκτικό, απλό και σύντομο ως «Θέμα της ημέρας» σε ιδιαίτερο χώρο της ιστοσελίδας. Το «θέμα» θα συμπληρώνεται με υλικό τεκμηρίωσης, όπως πρακτικά και βίντεο συνεδριάσεων, εκθέσεις κοινωνικών φορέων που κατατίθενται στη Βουλή κ.ά., προκειμένου να υπάρχει μία κατά το δυνατόν σφαιρική και πλήρης ενημέρωση τόσο για τον απλό πολίτη όσο και για τον πολιτικό ερευνητή.

Στοχεύουμε και ελπίζουμε ο πολιτικός διάλογος που θα αναπτυχθεί μέσω της νέας αυτής θεματικής ενότητας να συμβάλει στην ενίσχυση της σχέσης της κοινωνίας με το Κοινοβούλιο και τα δρώμενα σε αυτό, δημιουργώντας τη δυνατότητα μιας άμεσης, αδιαμεσολάβητης ενημέρωσης για τις θέσεις των πολιτικών φορέων που συνθέτουν την Εθνική Αντιπροσωπεία πάνω σε θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τους πολίτες.

Σχόλια