Ισχυρή αστυνομική παρουσία στη δίκη του Κ. Βούτση

0

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προσήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια ο Κ. Βούτσης, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση ληστείας.

Ο νεαρός κατηγορούμενος είχε ζητήσει να εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου που θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες μέρες αν θα παραταθεί για ένα ακόμη εξάμηνο η προσωρινή του κράτηση ή αν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου ώστε να αφεθεί ελεύθερος μέχρις ότου κριθεί η παραπομπή του σε δίκη.

Ο Κ. Βούτσης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του παραδέχτηκε την πράξη του ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη ληστεία για συμβολικούς λόγους, επιθυμώντας να δείξει την αντίθεσή του στο τραπεζικό σύστημα.

Καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα δικαστήρια ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε παραταχθεί μπροστά από την είσοδο του κτιρίου 9, όπου συνεδρίαζε το δικαστικό συμβούλιο, ενώ τον εσωτερικό χώρο «επόπτευαν» και αστυνομικοί με πολιτική περιβολή.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον κατηγορούμενο, γιο του πρώην εκπροσώπου του ΣΥΝ Νικ. Βούτση,είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φίλοι του.

Σχόλια