Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων στη δίκη του ΕΛΑ

0

Συνεχίστηκε χθες στη δεύτερη δίκη για τον ΕΛΑ, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η κατ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων, προκειμένου να ελεγχθούν οι ισχυρισμοί της Σοφίας Κυριακίδου.
Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο πρώην κοινοτάρχης Κιμώλου Γιάννης Βεντούρης. Αρχικά εξετάστηκε κατ αντιπαράσταση με την πρώην σύντροφο του, Σοφία Παπαγρηγοράκη, η οποία επέμεινε ότι ο πρώην κοινοτάρχης σκευωρούσε με την κ. Κυριακίδου εις βάρος του Αγγελέτου Κανά. Από την πλευρά του, ο κ. Βεντούρης χαρακτήρισε την κ. Παπαγρηγοράκη «διαταραγμένο άτομο» και την κατάθεσή της, «τμήμα σκευωρίας» εις βάρος του.

Στη συνέχεια εξετάστηκε κατ αντιπαράσταση με τη μάρτυρα Ροζάνα Λογοθέτη, πρώην σύζυγο φίλου του Αγγελέτου Κανά, την οποία ο κ. Βεντούρης αποκάλεσε «ψευδομάρτυρα», όταν αυτή επανέλαβε ότι υπήρχαν επαφές Βεντούρη με Κυριακίδου, ώστε να εκδικηθεί η τελευταία τον Αγγελέτο Κανά για το χωρισμό τους.

Στην κατ αντιπαράσταση εξέταση του κ. Βεντούρη με τη Σοφία Κυριακίδου, με αντικείμενο να διευκρινιστεί αν σε συζητήσεις τους είχε εμπλακεί το όνομα του Χρήστου Τσιγαρίδα, ο κ. Βεντούρης υποστήριξε ότι είχαν συζητήσει για τον Τσιγαρίδα, ενώ η Κυριακίδου ισχυρίστηκε ότι ο πρώην κοινοτάρχης «δεν κατάλαβε καλά τι του είχε πει».

Σχόλια