Κατάθεση αστυνομικού στη δίκη του Άλεξ

0

Αστυνομικός της Ασφάλειας Βέροιας κατέθεσε χθες στην κεκλεισμένων των θυρών δίκη των πέντε ανήλικων που κατηγορούνται για την εξαφάνιση του 11χρονου Άλεξ.
Ο αστυνομικός, ο οποίος συμμετείχε στις προανακριτικές έρευνες για την υπόθεση, είχε συναντήσει τους πέντε ανήλικους αμέσως μετά την αρχική τους ομολογία στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ότι διέπραξαν τη δολοφονία του Άλεξ, προκειμένου να του υποδείξουν το σημείο όπου είχαν εναποθέσει το άψυχο σώμα.
Ο αστυνομικός φέρεται να κατέθεσε ότι οι ανήλικοι τού υπέδειξαν διαφορετικά ο καθένας σημεία για το πού είχαν μεταφέρει τον άτυχο 11χρονο. «Ήταν ιδιαίτερα καταπονημένα τα παιδιά», φέρεται να δήλωσε ο συγκεκριμένος μάρτυρας, ο οποίος μίλησε διεξοδικά για τις έρευνες που έγιναν για τον εντοπισμό του Άλεξ από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, στις αρχές Φεβρουαρίου του 2006.
Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του συγκεκριμένου αστυνομικού. Την ίδια μέρα αναμένεται να καταθέσει και η αδελφή του κατηγορούμενου Αλβανού.

Σχόλια