Καταδικάστηκε ο 28χρονος που βιντεοσκοπούσε ανήλικα κορίτσια

0

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών με τριεετή αναστολή, και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ στον 28χρονο που βιντεοσκοπούσε με φορητή ψηφιακή κάμερα ανήλικα κορίτσια στα αποδυτήρια του Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου της Θεσσαλονίκης.
Ο 28χρονος, πατέρας παιδιού ηλικίας δύο ετών, κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις της πορνογραφίας ανηλίκων και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Απολογούμενος στο δικαστήριο, ομολόγησε τις πράξεις που του αποδίδονται. Πρόκειται για «παρόρμηση που δεν μπορώ να ελέγξω», επιχειρώντας να εξηγήσει τα αίτια που τον οδήγησαν στην παραπάνω ενέργεια.
Ο 28χρονος συνελήφθη στις 18 Οκτωβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, όταν γονέας αντιλήφθηκε την παρουσία του στα αποδυτήρια κοριτσιών την ώρα, που φωτογράφιζε τα ανήλικα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που ύστερα από καταδίωξη, ακινητοποίησε το δράστη.
Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 64 φιλμ και 24 βίντεο ψηφιακής κάμερας από διάφορες περιόδους, το περιεχόμενο των οποίων περιλαμβάνει γυμνά και ημίγυμνα παιδιά.
Επιπλέον, το δικαστήριο επιδίκασε χρηματικό ποσό 800 ευρώ για τους γονείς ενός εκ των ανήλικων θυμάτων, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη σε βάρος του παιδιού τους.

Σχόλια