Καταδίκη για βιασμό ανήλικου κοριτσιού κατ’ εξακολούθηση

0

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε 17ετή κάθειρξη έναν άνδρα που βίαζε για περισσότερα από 2,5 χρόνια την ανήλικη ανιψιά της συζύγου του.

Ο Ν.Κ. κατηγορείτο για βιασμό κατ εξακολούθηση και για αποπλάνηση ανηλίκου κατ εξακολούθηση.

Ο «εφιάλτης» του μικρού κοριτσιού ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2003, όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το θύμα ζούσε από δύο ετών και με τη συναίνεση των εν διαστάσει γονιών της στο σπίτι θείας (σ.σ. αδελφή του πατέρα της), σε χωριό της Ημαθίας.

Το Νοέμβριο του 2003, ο κατηγορούμενος, σύζυγος της θείας, πλησίασε το εννιάχρονο τότε κοριτσάκι και με την απειλή ότι θα τη «στείλει» σε ορφανοτροφείο, όπου διαβιούσαν τα μικρότερα αδέλφια της, κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της, πραγματοποιώντας τις νοσηρές φαντασιώσεις του. Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, χρησιμοποιώντας τις ίδιες απειλές ο Ν.Κ. επί 2,5 χρόνια ασελγούσε παρά φύσει στο κοριτσάκι.

Το δράμα της τελείωσε τον Ιούλιο του 2006, όταν υπό το βάρος του συνεχόμενου «εφιάλτη» που ζούσε, αποφάσισε να λύσει τη «σιωπή» της.

Προηγήθηκε η άρνησή της να ενδώσει στη σεξουαλική επιθυμία του κατηγορουμένου και οι φωνές που έγιναν αντιληπτές από τη θεία της. Η τελευταία, αφού ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε όλο το προηγούμενο διάστημα, αποφάσισε να καταγγείλει το σύζυγό της σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σχόλια