Καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές οι δικηγόροι στην υπόθεση Άλεξ

0

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην οποία επισημαίνουν ότι απειλούνται οι ίδιοι, ο δικηγόρος της Βέροιας Σωτήρης Παπαδόπουλος, οι γονείς του 13χρονου, καθώς και οι μάρτυρες, κατέθεσαν οι Ελίζα Βόζενμπεργκ και Σταύρος Γεωργίου, δικηγόροι του 13χρονου βορειοηπειρώτη που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Αλεξ στη Βέροια.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι, εξαιτίας των απειλών που δέχεται η οικογένεια του 13χρόνου βορειοηπειρώτη, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Βέροια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι Σταύρος Γεωργίου και ο Φραγκίσκος Ραγκούσης πριν από λίγες μέρες παραπέμφθηκαν από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Παξινό στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Συλλόγου, για τις συνεχείς εμφανίσεις τους στα τηλεοπτικά «παράθυρα».

Με την αναφορά τους οι δύο δικηγόροι ζητάνε η ανάκριση της υπόθεσης, αλλά και όλη η δικογραφία, να παραπεμφθεί στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας του πελάτή τους.

Εξάλλου, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εξετάζει το ενδεχόμενο ή να ανατεθεί η υπόθεση του Αλεξ σε εφέτη ειδικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης ή να διαβιβαστεί η δικογραφία στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σχόλια