Κατατέθηκε στην ολομέλεια της Βουλής ο προϋπολογισμός του κράτους

0

Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, θα αρχίσει στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων η συζήτηση του Προϋπολογισμού του Κράτους για το οικονομικό έτος 2018, όπως ανακοίνωσε στο σώμα  ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή θα ολοκληρωθεί σε τέσσερεις συνεδριάσεις, ενώ η συζήτηση στην ολομέλεια θα αρχίσει την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μέσα  σε  πέντε το πολύ συνεχείς συνεδριάσεις την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα, με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

Τον κρατικό προϋπολογισμό του 2018 κατέθεσε για λογαριασμό της κυβέρνησης
ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης. Κατέθεσε επίσης τον απολογισμό του κρατικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 και τον ισολογισμό χρήσης 2016, έκθεση επί των φορολογικών δαπανών, έκθεση των γενικών διευθυντών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, φορολογικής διοίκησης, τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης, δημόσιας περιουσίας και κοινωφελών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τις δηλώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 58 του ν. 4270/2014, όπως αυτό ισχύει.

Σχόλια