Κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων αποκαλύφθηκε στον Ασπρόπυργο

0

Η ελληνική αστυνομία εντόπισε παράνομη αποθήκη που ανήκει σε 39χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, μέσα στην οποία γινόταν μετάγγιση καυσίμων από μεγάλα βυτιοφόρα σε βαρέλια και σε μικρότερα βυτιοφόρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, που διενεργούν έρευνες για τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης.

Ο 39χρονος πρατηριούχος δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Το πετρέλαιο που υπήρχε, προερχόταν από ελλιπή παράδοση σε σπίτια και επιχειρήσεις, καθώς και υπολείμματα από άλλες μεταφορές.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι της αποθήκης και δύο οδηγοί, ενώ κατασχέθηκαν δύο μεγάλα βυτιοφόρα που περιείχαν συνολικά 25.650 λίτρα πετρέλαιο και τρία μικρά που περιείχαν συνολικά 7.700 λίτρα. Επίσης, κατασχέθηκαν 27 βαρέλια γεμάτα με πετρέλαιο χωρητικότητας 200 λίτρων το καθένα και 56 μπιτόνια των 20 λίτρων το καθένα.

Ένα από τα βυτιοφόρα έφερε πινακίδες από άλλο όχημα, ενώ ένα ακόμη έφερε αυτοκόλλητες πινακίδες, γιατί οι κανονικές είχαν κατασχεθεί από την Τροχαία.

Σχόλια