Με αποχή διαρκείας προειδοποιούν οι δικηγόροι Θεσσαλίας

0

Με αποχή διαρκείας προειδοποιούν οι δικηγόροι της Θεσσαλίας σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Συγκεκριμένα, με υπόμνημά τους οι 4 πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων του Εφετείου Λάρισας (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα), ζητούν την άμεση κάλυψη των θέσεων εφετών και γραμματέων στο Εφετείο Λάρισας.

Στο υπόμνημα αναφέρεται ότι “”μέχρι σήμερα δε σημειώθηκε καμία πρόοδος στα αιτήματά μας, αλλά αντιθέτως η κατάσταση στα δικαστήριά μας και ειδικότερα στο Εφετείο Λάρισας επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να είναι προβληματική, πλέον η λειτουργία του και οι υπηρετούντες εφέτες να είναι σε απόγνωση λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, διότι όχι μόνο δεν δόθηκε καμία επιπλέον οργανική θέση στο Εφετείο Λάρισας από τις αιτηθείσες, αλλά αντίθετα υπάρχουν σήμερα τρεις κενές οργανικές θέσεις Εφετών, τρεις κενές οργανικές θέσεις γραμματέων και μια θέση επιμελητού, επανερχόμαστε και ζητούμε να ασχοληθείτε άμεσα με τα προβλήματα λειτουργίας του Εφετείου Λάρισας διαμαρτυρόμενοι για τη διαρκή υποβάθμιση και παραμέλησή του””.

Το υπόμνημα απευθύνεται στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαληγούρα, τον γ.γ. του Υπουργείου κ. Πανούρη, τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Κάππο και τον εισαγγελέα κ.Λινό.

Σχόλια