Μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών

0

Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης το οποίο συνεδρίασε με πρόεδρο τον Β. Νικόπουλο και με τη συμμετοχή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά, έγιναν μεταθέσεις και τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων δικαστών.

Ειδικότερα, μετατίθενται οι εξής πρόεδροι Εφετών: Στην Αθήνα οι Ευρ. Λαγουδιανάκης, Μαρία Γαλάνη – Λεοναρδοπούλου, Στυλιανή Ζόμπολα, Π. Πετρόπουλος, Ευγενία Προγάκη και Αγγελική Αλειφεροπούλου, Θεσσαλονίκη οι Δ. Ευθυμιάδης, Δήμητρα Κώνστα και Κ. Γιαννόπουλος, Πάτρα η Ελένη Διονυσοπούλου, Ιωάννινα ο Γ. Ευσταθίου, Λάρισα η Μαρία Βαρελά, Ναύπλιο ο Γ. Κριμπάς, Κέρκυρα η Δάφνη Μπαλιάκα, Δωδεκάνησα η Τριανταφυλλιά Μαγγανά.

Με άλλη απόφαση του ΑΔΣ τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες πρόεδροι Εφετών ως εξής: Στην Αθήνα Ηλέκτρα Παλούκη, Β. Πέππας και Μαρία Χυτήρογλου, Θεσσαλονίκη ο Δ. Βόσκας, Πειραιά οι Χαρ. Καλαματιανός και Γρ. Λαπατάς, Λάρισα η Πηνελόπη Ζωντανού και ο Κ. Παπασταματίου, Κρήτη η Ειρήνη Καλού και ο Δ. Νίττας, Θράκη οι Γ. Λέκκας και Αθ. Καγκάνης και Δυτική Μακεδονία η Αγλαϊα Κωτούλα.