Νέες προαγωγές και μεταθέσεις δικαστικών λειτουργών

0

Σε προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστικών λειτουργών προχώρησε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (ΑΔΣ).

Ειδικότερα, στο βαθμό του Πρόεδρου Εφετών προάγεται η Εφέτης Ευφροσύνη Καλογεράτου και στο βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών, η Αντεισαγγελέας Εφετών, Αικατερίνη Πιστόλη.
Επίσης, προάγονται στο βαθμό του Εφέτη, οι Πρόεδροι Πρωτοδικών, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Πηνελόπη Σεραφείμη και Ελένη Μιχαλάκη, ενώ στον βαθμό του Αντεισαγγελέα Εφετών προάγεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευστάθιος Βεργώνης.

Στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών προάγονται οι Πρωτοδίκες, Γ. Γρίβας, Ι. Κοσμάτος, Ιωάννα Κατσουλίδη και Παν. Καρακωνσταντής και στο βαθμό του Εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγεται η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Έλλη-Θάλεια Συροπούλου.

Παράλληλα, με σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου, μετατίθενται στην Αθήνα ο Πρόεδρος Εφετών, Ι. Μαγγίνας και η Εφέτης, Ευαγγελία Γίτση, στον Πειραιά η Εφέτης Ασημίνα Υφαντή και στη Λάρισα ο Πρόεδρος Εφετών, Γ. Αποστολάκης.

Τέλος, οι τοποθετήσεις των νεοπροαχθέντων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών έχουν ως εξής: Στην Αθήνα τοποθετήθηκαν η Εισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Πιστόλη, οι Εφέτες Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Πηνελόπη Σεραφείμη και Ελένη Μιχαλάκη και ο Αντεισαγγελέας Εφετών Ευστ. Βεργώνης, στη Θεσσαλονίκη η Πρόεδρος Εφετών, Ευφροσύνη Καλογεράτου-Ευαγγέλου και στο Μεσολόγγι η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Έλλη – Θάλεια Συροπούλου.
 

Σχόλια