Νέο χτύπημα από τον φαρσέρ εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

0

«Ξαναχτύπησε» ο φαρσέρ που εμφανίζεται ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζητάει δανεικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Για μία ακόμη φορά εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του επικεφαλής της εισαγγελικής αρχής με την οποία διευκρινίζεται ότι:
«Πρόσωπο ή πρόσωπα (πιθανόν να είναι το ίδιο πρόσωπο που και κατά το παρελθόν είχε εκδηλώσει την ίδια συμπεριφορά) τηλεφωνούν σε Προέδρους Διοικητικών Συμβουλίων ή Διευθύνοντες Συμβούλους τραπεζικών εταιριών, επιχειρήσεων που διατηρούν τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλων εμπορικών επιχειρήσεων, Διοικητές Νοσοκομείων, Μητροπολίτες και Ηγουμένους Ιερών Μονών και εμφανιζόμενα ως ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητούν να συνδράμουν οικονομικώς, για λόγους φιλανθρωπίας, δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα. Υποδεικνύουν μάλιστα, για την κατάθεση των σχετικών συνεισφορών, ορισμένο λογαριασμό και αναφέρουν πολλές φορές και αριθμό κινητού τηλεφώνου που ανήκει δήθεν σ αυτά, για περαιτέρω πληροφορίες.
Τα ανωτέρω κρίθηκε αναγκαίο να ανακοινωθούν προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα αφού ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ουδέποτε έχει ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσει τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».