Ο δικηγόρος Χρήστος Νικολουτσόπουλος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση Ζαχόπουλου

0

Στον 2ο ειδικό ανακριτή Δημήτρη Οικονόμου κατέθεσε ο πρόεδρος του πρώην κέντρου ειδικών ελέγχων Γιάννης Πιερουτσάκος αναφορικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου καθώς φέρεται να είχε εξασφαλίσει εργασία στην 35χρονη κατηγορούμενη.

Εν τω μεταξύ, ο νομικός σύμβουλος του δικηγόρου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, Μάκης Τζίφρας ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί ως μάρτυρας η συνεργάτης του γραφείου Νικολουτσόπουλου, Σοφία Δερμιτζάκη.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο κρίνει η πλευρά Νικολουτσόπουλου σημαντική την κατάθεση της κ. Δερμιτζάκη, ο κ. Τζίφρας απάντησε ότι επιθυμούν να καταθέσει «για να διαφωτίσει πτυχές της υπόθεσης, ειδικότερα τις σχέσεις ανάμεσα στην 35χρονη, τον κ. Νικολουτσόπουλο, το Μega και το Πρώτο Θέμα».

Ο κ. Τζίφρας επανέλαβε ότι ο κ. Νικολουτσόπουλος ουδέποτε διαπραγματεύτηκε ή έλαβε χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα από τον κ. Ζαχόπουλο για λογαριασμό του ή για λογαριασμό της 35χρονης.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο κ. Νικολουτσόπουλος ποτέ δεν συμφώνησε να δημοσιοποιηθεί οπτικό υλικό από την προσωπική ζωή του κ. Ζαχόπουλου, τόσο μέσω του Mega, όσο και μέσω της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μετέβη χθες ο Δημήτρης Τσοβόλας για να καταθέσει μήνυση εκ μέρους του πελάτη του Θέμου Αναστασιάδη, κατά των υπευθύνων της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας σύμφωνα με το οποίο υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία του Θ. Αναστασιάδη με το περιβάλλον του Χ. Ζαχόπουλου, λίγες ώρες μετά την πτώση του πρώην γενικού γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού.

Σχόλια