Οι εισηγήσεις Καστανίδη για το Ελεγκτικό Συνέδριο

0

Τις διαδικασίες για την πλήρωση στο Ελεγκτικό Συνέδριο της θέσης του Προέδρου και δύο θέσεων Αντιπροέδρων κίνησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. Ο κ. Καστανίδης εισηγήθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου αποφάσισαν, ομόφωνα, να προεπιλεγούν οι εξής δικαστικοί λειτουργοί:
Α. Για την πλήρωση της κενής θέσης του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι Αντιπρόεδροι: 1) Νικόλαος Αγγελάρας του Αντωνίου, 2) Θεοχάρης Δημακόπουλος του Λουκά, 3) Φλωρεντία Καλδή του Παναγιώτη, 4) Ιωάννης Καραβοκύρης του Ιωάννη, 5) Γεώργιος Κωνσταντάς του Ιωάννη και 6) Ευστάθιος Ροντογιάννης του Κωνσταντίνου
Β. Για την πλήρωση δύο κενών θέσεων Αντιπροέδρων του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι Σύμβουλοι: 1) Ηλίας Αλεξανδρόπουλος του Γεωργίου, 2) Μιχαήλ Ζυμής του Γεωργίου, 3) Ανδρονίκη Θεοτοκάτου του Αντωνίου, 4) Γαρυφαλλιά Καλαμπαλίκη του Κωνσταντίνου, 5) Ευφροσύνη Κραμποβίτη συζ. Ήλία, 6) Νικόλαος Μηλιώνης του Αλεξάνδρου, 7) Ευάγγελος Νταής του Δημητρίου και 8) Σωτηρία Ντούνη του Αθανασίου.
Το σχετικό έγγραφο απεστάλη ήδη στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες, ώστε τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων, να σχηματίσουν και να εκφράσουν την απαιτούμενη από το νόμο γνώμη.

Σχόλια