Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την ηγεσία της Δικαιοσύνης

0

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Αντ. Ρουπακιώτη με την ηγεσία της Δικαιοσύνης, ορίστηκε νέα συνάντηση παρουσία και του Πρωθυπουργού, κ. Αντ. Σαμαρά, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, σε μια προσπάθεια να λυθεί το αδιέξοδο, στο οποίο έχει οδηγηθεί ο χώρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η σημερινή συνάντηση ολοκληρώθηκε και το θέμα των μισθολογικών περικοπών μονοπώλησε τη συζήτηση. Μετά το πέρας αυτής, ο υπουργός Δικαιοσύνης, μεταφέροντας το κλίμα που επικράτησε, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι « Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον Πρωθυπουργό και συνεχίζεται η διαβούλευση. Συνεχίζουμε για αναζήτηση λύσης».

Τέλος, σημειώνεται ότι στο σημερινό «ραντεβού» παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Ρένα Ασημακοπούλου, ο Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Ι. Τέντες, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Κ. Μενουδάκος, η Πρόεδρος των Διοικητικών Δικαστών, κ. Ελ. Διακομανώλη, ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Ι. Καραβοκύρης, ο Γενικός Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Δ. Λασκαράτος καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρας.

Σχόλια