Ομολογία αποτρόπαιου εγκλήματος στην Ορεστιάδα

0

Στην Ορεστιάδα 38χρονος ομολόγησε πως σκότωσε μια 40χρονη γυναίκα και στη συνέχεια μετέφερε και εγκατέλειψε το πτώμα στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής όπου διέμενε.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε νεκροψία- νεκροτομή, το πτώμα της 40χρονης γυναίκας έφερε πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στον αυχένα, καθώς και αιμάτωμα αυχενικής χώρας, αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Επίσης, το θύμα έφερε και επιφανειακό τραύμα από δάγκωμα σκύλου – ο 38χρονος είχε ένα πιτ μπουλ -, χωρίς όμως αυτό να σχετίζεται με το θάνατο της γυναίκας.
Ο άνδρας εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, το πρωί του Σαββάτου, και ανέφερε το έγκλημα υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το θύμα.
Όπως υποστήριξε ο καθ ομολογίαν του δράστης, η γυναίκα τον επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής και σε κάποια στιγμή, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, λογομάχησαν και της επιτέθηκε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε σύγχυση και δεν θυμόταν τα αίτια αλλά και το πώς ακριβώς συνέβη το φονικό, παρά μόνο ότι σκότωσε την γυναίκα.

Σχόλια