Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη βία στα γήπεδα

0

Με πρωτοβουλία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γ. Σανιδά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της βίας στα γήπεδα, μετά και τα τελευταία έκτροπα που σημειώθηκαν μετά από αγώνα στη Λάρισα.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε εντατικοποίηση των προσπαθειών προς τον σκοπό καταστολής της βίας με την υλοποίηση μιας σειρά μέτρων, που θα οδηγούν στη σύλληψη των πραγματικά υπαιτίων, στη συλλογή ικανών αποδεικτικών στοιχείων, που δεν θα μπορούν να αμφισβητηθούν, ενώ συντάχθηκε με την άποψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αναστ. Δημοσχάκη, περί μη μετακίνησης των φιλάθλων από πόλη σε πόλη.

Παράλληλα ο κ. Σανιδάς ανέφερε ότι ο κανονισμός της Σούπερ Λίγκα δεν εφαρμόζεται, επισημαίνοντας τις ευθύνες της αστυνομίας γι αυτό αλλά και την προσοχή που πρέπει να επιδειχθή.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. , δήλωσε ότι θα τοποθετηθούν κάμερες μέσα και έξω από τα γήπεδα και θα εφαρμοστεί το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τους φιλάθλους, ενώ τόνισε ότι θα αναβαθμιστεί το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών Ποδοσφαίρου, το οποίο μέχρι τώρα αφορούσε μόνο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ πλέον θα αφορά και τη Σούπερ Λίγκα.

Σχόλια