(ΠΔ 41/2019) Κατανομή νέων οργανικών θέσεων Εισαγγελέων στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας

0

ΠΔ 41/2019 – ΦΕΚ Ά 71/2019

Οι οργανικές θέσεις των Εισαγγελέων Εφετών, Αντεισαγγελέων Εφετών και Εισαγγελέων Πρωτοδικών οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις του άρθρου 22 του ν. 4596/2019 (Α ́ 32) κατανέμονται στις Εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας ως εξής:

1. Εισαγγελία Εφετών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Εφετών κατά (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε είκοσι έξι (26).

2. Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε επτά (7).

3. Εισαγγελία Εφετών Πατρών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε οκτώ (8).

4. Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Αντεισαγγελέων Εφετών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τρεις (3).

5. Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε πενήντα πέντε (55).

6. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε οκτώ (8).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Αποθήκευση αρχείου [102.34 KB]

Σχόλια