Πληρωμή Δικαιούχων για τις Εκλογές της 25ής Ιανουαρίου 2015

0

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοίνωσε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, ότι απέστειλε κατάσταση πληρωμής για 31.235 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διορισμένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά την διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Δευτέρα 02 Μαρτίου 2015.
 
Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι 1.689 δικαιούχοι δεν είχαν υποβάλει αίτηση IBAN κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.
 
Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησης σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay
 
Επίσης υπενθυμίζονται τα ακόλουθα:

Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), μέσω της προαναφερόμενης διεύθυνσης, από τον κάθε δικαιούχο (Έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ.).
Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού, γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών του TaxisNet.

Σχόλια