Πληρωμή της Ειδικής Αποζημίωσης Δικαστικών Αντιπροσώπων

0

 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Υπ. Οικ. και το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνουν σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές της 25/01/2015, ότι η διαδικασία πληρωμής της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, εντός του νομού της έδρας τους θα γίνει μέσω της εφαρμογής που έχει θέσει σε λειτουργία η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων στην ιστοσελίδα gsis.gr.

Η χρήση της εφαρμογής, γίνεται μόνο από πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet. Με την χρήση των κωδικών του TAXISnet, γίνεται η σύνδεση στην εφαρμογή και συμπληρώνονται:
• ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ( ΙΒΑΝ )
• σχετικά στοιχεία ταυτοποίησης ( Αρ. Δελτίου ταυτότητας και τηλέφωνο)
προκειμένου μετά από έλεγχο να γίνει η κατάθεση της ειδικής αποζημίωσης στον λογαριασμό που ορίζει ο δικαιούχος.

Διευκρινίζεται, ότι από την ίδια εφαρμογή οι δικαιούχοι μπορούν να βλέπουν και την τελευταία αίτηση που τυχόν έχουν υποβάλει για παλιότερες εκλογικές διαδικασίες: Για το λόγο αυτό, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων καλεί τους δικαιούχους με την αρχική τους σύνδεση στην εφαρμογή, να επιλέξουν για ποια εκλογική διαδικασία ενδιαφέρονται να αιτηθούν. Για τυχόν απορίες, η ΓΓΠΣ παρέχει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις για τους δικαιούχους της Ειδικής Αποζημίωσης Δικαστικών Αντιπροσώπων στις Βουλευτικές Εκλογές της 25-01-2015.

Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για την διαδικασία από την υπ΄αριθμ. 824/ 13.01.2015 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών και να μελετήσετε τις οδηγίες και τα παραδείγματα συμπλήρωσης των εντύπων.

———

Εφαρμογή για υποβολή της αίτησης για την Πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης

Η χρήση της εφαρμογής, γίνεται μόνο από πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet.
Με την χρήση των κωδικών του TAXISnet, συνδέεστε στην εφαρμογή και συμπληρώνετε:
• τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ( ΙΒΑΝ )
• σχετικά στοιχεία ταυτοποίησης ( Αρ. Δελτίου ταυτότητας και τηλέφωνο)
προκειμένου μετά από έλεγχο να γίνει η κατάθεση της ειδικής αποζημίωσης στον λογαριασμό που ορίζετε.

Διευκρινίζεται ότι από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να βλέπετε και την τελευταία σας αίτηση που τυχόν έχετε υποβάλει για παλιότερες εκλογικές διαδικασίες:
• Δημοτικές-Περιφερειακές Εκλογές και Ευρωεκλογές 18ης και 25ης Μαΐου 2014,
• Επαναληπτικές εκλογές στους Δήμους Καισαριανής, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων 30ης Νοεμβρίου και 7ης Δεκεμβρίου 2014.

Για το λόγο αυτό με την αρχική σας σύνδεση στην εφαρμογή, πρέπει να επιλέξετε για ποια εκλογική διαδικασία ενδιαφέρεστε να αιτηθείτε.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2104802040 και 2104802325

 

Σχόλια