Προθεσμία στην 52χρονη που κατηγορείται για το φόνο του συζύγου της στα Γρεβενά

0

Προθεσμία μέχρι αύριο, ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Γρεβενών η 52χρονη η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε το σύζυγό της, μαζί με τα δύο παιδιά της, πριν από ένα χρόνο στο Δοτσικό Γρεβενών.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 52χρονης και του 18χρονου γιου της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ από τις δικαστικές αρχές εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση στην Ελλάδα και της 20χρονης κόρης της, η οποία βρίσκεται στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 52χρονη, στη διάρκεια οικογενειακού καβγά, σκότωσε, χτυπώντας με ξύλο στο κεφάλι, το σύζυγό της, ηλικίας 57 ετών, και στη συνέχεια σε συνεργασία με τα δύο παιδιά τον έθαψαν σε αγροτική περιοχή του χωριού Δήμητρα Γρεβενών.

Η τετραμελής οικογένεια διέμενε στη Γερμανία και επισκεπτόταν το σπίτι τους κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές. Η 52χρονη κατηγορείται ότι μετά το έγκλημα δήλωσε την εξαφάνιση του συζύγου της στην Αστυνομία και πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και προσποιήθηκε ότι ο 57χρονος είχε εξαφανιστεί, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Πριν από δύο εβδομάδες επέστρεψε με το γιο της στο Δοτσικό Γρεβενών και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μάνα και το γιο, οι οποίοι υπέδειξαν και το σημείο όπου είχαν θάψει το πτώμα.

Σχόλια