Προαγωγές και μεταθέσεις Διοικητικών Δικαστών

0

Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Διοικητικής Δικαιοσύνης, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία του Π. Πικραμμένου, πραγματοποιήθηκαν προαγωγές και μεταθέσεις Διοικητικών Δικαστών.
Μετατέθηκαν οι πρόεδροι Εφετών Δ.Δ: Στον Πειραιά οι Ειρήνη Κυρίου και Β. Χριστοφίλης και στην Αθήνα οι Φ. Κατσίγιαννης, Καμπίτη-Ορφανογιάννη, Μεϊδάνη-Ροβίθη, Αικατερίνη Χατζηαναγνώστου και Β. Οδαμπάσογλου.
Προήχθησαν στο βαθμό του προέδρου Εφετών Δ.Δ. και τοποθετήθηκαν οι παρακάτω Εφέτες Δ.Δ: Στην Τρίπολη οι Σαρρή-Αναγνωστοπούλου και Αθ. Κουτρίκης, στην Θεσσαλονίκη οι Μαρία Καλαϊτζή, Παναγιώτα Ράγκου και Βασιλική Δημητροπούλου, στη Λάρισα η Μαρία Κόκοτα, στον Πειραιά η Παναγιώτα Παπαδημητρίου και στην Κομοτηνή η Μαρία Λεντάρη-Τσινταράκη.
Μετατέθηκαν οι παρακάτω Εφέτες Δ.Δ: στην Αθήνα οι Μαρία Κάτρη, Κ. Κωνσταντινίδης, Φωτεινή Βούξινου, Γκιούλα Κιουρουνιάν, Ελένη Δημοπούλου, Αικατερίνη Τσίγκα, Φουντέα-Καλαποθάκη, Γεωργία Ανδριοπούλου και Σοφία Τσαούση, στον Πειραιά η Άννα Καλλίρη και στην Τρίπολη ο Διον. Δενδρινός.
Προήχθησαν στο βαθμό του Εφέτη Δ.Δ. και τοποθετήθηκαν οι παρακάτω πρόεδροι Πρωτοδικών Δ.Δ: Στην Αθήνα οι Αικατερίνη Κεφαλάκη, Άννα Μαυρομουστάκη, Σοφία Τσέκου-Πλιάτσικα, στον Πειραιά οι Αγγελική Παπαπαναγιώτου, Χρυσάνθη Μαυρομιχάλη, Ασπασία Κορωνιώτου, στη Λάρισα οι Κωνσταντίνα Καρακάση, Αλεξάνδρα Παπαμανώλη-Ιωαννίδου, Χαρ. Πέππας, Νικ. Παπαγρηγορίου, στην Πάτρα η Δήμητρα Παλαιομήτρου, στην Τρίπολη η Αθηνά Μυλωνά, στην Θεσσαλονίκη οι Ανδρ. Γαλανάκης και Άννα-Μαρία Βενετιάδου, στα Χανιά οι Ελένη Παναγοπούλου, Βασιλική Καραδήμα, Β. Καφτεράνης και στα Ιωάννινα η Χριστίνα Λέλου-Σαλμανίδου.
Μετατέθηκαν οι παρακάτω πρόεδροι Πρωτοδικών: Στην Αθήνα οι Θεοδώρα Τούμπα, Αικατερίνη Κοφινά, Οδ. Σπαχής, στην Πάτρα ο Αθ. Ασημακόπουλος, στη Θεσσαλονίκη η Δόμνα Ανετάκη και στο Ηράκλειο ο Γ. Καθαράκης.
Έγινε δεκτή η αμοιβαία μετάθεση των Πρ. Πρωτοδικών Δ.Δ. Ευαγγελία Καραμπά στην Αθήνα και Βασιλική Δρακονταειδή στην Πάτρα.
Προήχθησαν στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών Δ.Δ. και τοποθετήθηκαν οι παρακάτω Πρωτοδίκες Δ.Δ: Στην Αθήνα οι Κλεοπάτρα Καλλικάκη, Φίλ. Αρμαανίδης, Νικ. Τσατσούλης, Ασημίνα Ασημακοπούλου και Γεωργία Κολοκύθα, στον Πειραιά οι Δημ. Καραουλάνης, Ελευθερία-Μαρία Λούστα, Αιμιλία Τσαμουρά, Άννα Μυλωνά, στη Θεσσαλονίκη η Αναστασία Μόσχου, στα Τρίκαλα οι Όλγα Ζήκου και Παυλ. Παπαμόσχου, στις Σέρρες η Μαρία Έλληνα, στη Λαμία ο Παυλ. Τζιαχρής, στο Βόλο η Αικατερίνη Σεραφείμ, στην Τρίπολη η Αγλαΐα Δημητροπούλου, στην Καλαμάτα η Καλλιόπη Θεοδωράτου, στη Ρόδο η Μαρία Τσεκρέκου, στα Χανιά η Μαρία Κοκοβίδου και στον Πύργο η Μαρία Τσίτσου.
Μετατέθηκαν οι παρακάτω Πρωτοδίκες Δ.Δ: Στην Αθήνα οι Δήμητρα Γεωργιοπούλου, Ευαγγελία Αγγελή, Μαρία Τσαμπίκα, Ι. Δροσόπουλος, Χρυσάνθη-Ελένη Σινοπούλου, Αικατερίνη Μούρτου, Μαρία Καπουράλου, Αθηνά Ζήκα, Ελένη Λούκου, Κωνσταντίνα Τσογλή, Ελένη Βασιλακοπούλου, στον Πειραιά οι Στ. Μέκρας, Βικτωρία Σπυροπούλου, Αικατερίνη-Στυλιανή Ζακυνθινού, στη Θεσσαλονίκη οι Δ. Τσαντάρης, Όλγα Μπαϊζάνη, Φιλιππίνα Βουδρισλή, Ζωή Μπούρα, στην Χαλκίδα η Ελένη Στρατίκη, στη Λάρισα οι Κ. Μαϊστρέλλης, Κωνστάντια Αλατζογιάννη, Φαίδρα Ντήμου και στη Ρόδο η Χαρίκλεια Ζωίδου.
Διορίστηκαν στο βαθμό του Πρωτοδίκη Δ.Δ. και τοποθετήθηκαν οι παρακάτω πάρεδροι Δ.Δ: Στη Λάρισα η Χαρούλα Πόνη, στο Βόλο η Βαλεντίνη Σόμπολου, στην Κοζάνη η Μαρία Παπαδοπούλου, στην Τρίπολη οι Μαρία Φακουρέλη, Δήμητρα Γκότση, Ν. Δρακόπουλος, στα Ιωάννινα οι Φ. Βασιλειάδης, Σοφία Παπαθανασίου, Β. Χατζημηνιάδης, Αικατερίνη Τάκα, στο Μεσολόγγι η Χριστούλα Παπαδοπούλου, στην Κόρινθο ο Γ. Σακελλαρόπουλος, στη Λαμία οι Σταματία Καλογήρου, Αναστασία Δασκαγιάννη, στην Πάτρα οι Βασιλική Τσιάκα, Μαρία Πασχαλά, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαρία Πάνου, Πολυτίμη Φρύδα, Ευγενία Μαρκοπούλου, στην Καλαμάτα η Παναγιώτα Δουβή, στο Ηράκλειο οι Χρ. Μουσούρος, Παναγιώτα Μπουσμαλή, Μιχαλίνα Πολέμη, Χρ. Γοργίλης, στην Κέρκυρα οι Ν. Σωτηρίου, Β. Μανιατόπουλος, Στ. Ζούκας, στα Χανιά οι Μαρία Δαμασκηνάκη, Αλεξάνδρα Χατζηθεοδώρου, στη Ρόδο οι Σπ. Χονδρογιάννης, Ελένη Ηλιού, Ηλιάνα Χαλαμπαλή, Βασιλική Τασούλη, Μαρία Λιάλιου, στον Πύργο οι Αυγή Ανδοσίδου, Μαριλένα Ειρηνάκη, Κωνσταντίνα Σταμούλη, στη Σύρο οι Ζαφειρούλα Ρουβέλλα, Μαρία Σκουλούδη και στη Μυτιλήνη ο Χρ. Βαρδίκας.
Οι απόφοιτοι της Εθνικής Σχολής Δικαστών τοποθετήθηκαν ως εξης: Στην Αθήνα οι Ουρανία Μπέη, Ιωάννα Λασκαράτου, Ελένη Θεοφανίδου, Μαρία-Ασπασία Σίμου, Δήμητρα Μαλαγάρη, Αναστασία Γαρατζιώτη, Όλγα-Ξένη Κουκούλη, στον Πειραιά οι Αγγελική Γκούντουβα, Αικατερίνη Κουτσοπούλου, Αγγελική Σταμέλου, στη Θεσσαλονίκη Φανή Συργιάννη, Σωτηρία Φουντουκοπούλου, Γεωργία Τσαντάκη, Μαρία Χαριτοπούλου, Αλεξία Πετσή, στην Τρίπολη η Αγγελική Κολοτούρου, στη Λάρισα η Μαγδαληνή Κατηρτζόγλου, στην Πάτρα οι Μαρία Χαλάτση, Αθηνά Βασιλείου, Τρισεύγενη Καραμαλίκη, στο Ηράκλειο οι Άλκηστη Σιάρκου, Εμμ. Σέρμπος

Σχόλια