Προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών

0

Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Διοικητικής Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκαν, χθες, οι προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις των διοικητικών δικαστών.
Συγκεκριμένα, προήχθησαν στο βαθμό του προέδρου Εφετών οι Χρυσούλα Μεϊδάνη – Ροβίθη και τοποθετείται στη Θεσσαλονίκη, Αικατερίνη Χατζηαναγνώστου στη Λάρισα, Μαρίνα Πιπεράκη στην Αθήνα και ο Β. Χριστοφίλης στην Θεσσαλονίκη.
Ακόμη, προήχθησαν στον βαθμό του Εφέτη και τοποθετήθηκαν οι πρόεδροι Πρωτοδικών Ελένη Δημοπούλου στα Ιωάννινα, Αλεξάνδρα Στεφάνου Αθήνα, Κωνσταντίνα Κλουτσινιώτη Κομοτηνή, Ευθυμία Χριστοδουλοπούλου, Άννα Καλλίρη και Αικατερίνη Τσίγκα Χανιά.
Παράλληλα, μετατέθηκαν οι πρόεδροι Εφετών Δήμητρα Κάπου στον Πειραιά και Χαρούλα Λουλάκη στην Αθήνα, ενώ οι Εφέτες Παναγιώτα Ράγκου στον Πειραιά, Μαρία Κουδουμνάκη στην Αθήνα, Ζαχαρένια Μαθιουδάκη στην Αθήνα, Θ. Ματζόγλου στην Αθήνα και Κων. Παναγόπουλος στην Αθήνα.
Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκανε δεκτές δύο προσφυγές δικαστών οι οποίοι είχαν παραλειφθεί κατά τις πρόσφατες προαγωγές από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης. Ειδικότερα, προάγεται στο βαθμό του Εφέτη και τοποθετείται στην Κρήτη η κυρία Μαγδαληνή Νικολοπούλου. Επίσης, προάγεται σε πρόεδρο Πρωτοδικών και παραμένει στην Αθήνα, όπου υπηρετούσε πριν την προαγωγή της, η κυρία Αλεξάνδρα Παπαπέτρου.

Σχόλια