Προαγωγές, μεταθέσεις, τοποθετήσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών

0

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης ρυθμίζεται το ζήτημα των προαγωγών, μεταθέσεων και τοποθετήσεων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ως εξής:
Σε θέση Αρεοπαγίτη προάγεται η πρόεδρος Εφετών Ευφημία Λαμπροπούλου.
Στον βαθμό του προέδρου Εφετών προάγονται και παράλληλα τοποθετούνται δύο Εφέτες. Η Αρτεμισία Παναγιώτου που τοποθετείται στη Θεσσαλονίκη και ο Χαρ. Μαχαίρας που τοποθετείται επίσης στη Θεσσαλονίκη.
Στον βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προάγονται τρεις αντεισαγγελείς Εφετών και παράλληλα τοποθετούνται. Αναλυτικότερα, προάγονται ο Δ. Παπαγεωργίου και τοποθετείται στη Λάρισα, ο Αντ. Λιόγας και τοποθετείται στον Πειραιά και ο Ευάγγ. Ζαχαρής και τοποθετείται στην Καλαμάτα.
Επίσης, προάγονται στον βαθμό του Εφέτη 16 πρόεδροι Πρωτοδικών και παράλληλα τοποθετούνται. Ειδικότερα, προάγονται ο Α. Δερέ και η Παρασκευή Κυραλέου και τοποθετούνται στη Θράκη. Προάγονται και τοποθετούνται στην Κρήτη οι: Αναστασία Παπαδοπούλου, Κλεόβ. – Δημ. Κοκκορός, Κ. Λιανός, Ι. Τζιμπλάκης, Φεβρωνία Τσιμπουράκη, Βασ. Τσιούρδας, Ιωάννα Γυφτοπούλου, Ευαγγελία Τουπαδάκη, Βασιλική Μπουκιστιάνου και Βασ. Γκόγκας. Προάγονται και τοποθετούνται στην Πάτρα οι: Νομ. Ρούσσος και Λελούδα Αντερριώτου. Προάγονται και τοποθετούνται στο Ναύπλιο η Ιωάννα Λάμπρου – Βελήσαρη και στο Αιγαίο ο Βασ. Παπανικόλας.
Στον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγονται τέσσερις εισαγγελείς Πρωτοδικών και παράλληλα τοποθετούνται. Συγκεκριμένα, προάγονται η Ελένη Κοντακτσή και Βασιλική Αργύρη και τοποθετούνται στην Πάτρα, καθώς επίσης προάγονται στο ίδιο βαθμό οι Γεωργ. Σαπαντζής και Γ. Μπισμπίκης και τοποθετούνται στο Ναύπλιο.
Στον βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών προάγονται 16 πρωτοδίκες και τοποθετούνται. Ειδικότερα, προάγονται και τοποθετούνται στην Αθήνα οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Ευτέρπη Κοτσίφη, Παναγιώτα Γκόγκου, Βασιλική Ανδρουλάκη, Χριστίνα Λίμουρα, Βασιλική Γιαννακού, Μαρία Κουκουδέα, Κ. Κουτσογεώργος, Ευστρατία Πατσάκογλου, Βασιλική Κατσούλα, Χρυσαφίνα Ζυγούρη και Στέφ. – Γρηγ. Φατζιάν.
Προάγονται και τοποθετούνται στη Μυτιλήνη οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Βασιλική Παπαιωάννου και Κυριακούλα Σαραντούδα. Επίσης, προάγεται το βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών και τοποθετείται στο Αγρίνιο η Βασιλική Τζούδα και στο Ηράκλειο η Αντιγόνη Κάστιζα.
Στον βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται τέσσερις αντεισαγγελείς Πρωτοδικών και τοποθετούνται ως εξής: Στην Πάτρα η Αλεξάνδρα Σταθοπούλου, στη Ζάκυνθο ο Ι. Χατζόγλου, στην Κεφαλληνία ο Γ. Μιχηλιδάκης και στη Χίο η Εμμανουέλλα Κετσιατζή.
Μετατίθενται δύο πρόεδροι Εφετών: Ο Γ. Λιόλιος στην Αθήνα και ο Γ. Τσούνης στην Πάτρα.
Δύο εισαγγελείς Εφετών μετατίθενται: Ο Χ. Βουρλιώτης στη Θεσσαλονίκη και ο Γ. Σκλήρης στα Ιωάννινα.
Στην Αθήνα μετατίθενται οι Ευθ. Κοκκινογένης, Διον. Παλλαδινός, Αμαλία Ζαρκαδούλα, Παρασκευή Τσούμαρη, Αγάπη Τζουλιαδάκη, Ευσεβία Λιακοπούλου, Γ. Αυγέρης, Κ. Καλλιγέρης, Ασπασία Μεσσηνιάτη – Γρυπάρη, Αλεξάνδρα Αποστολάκη και Αλ. Ζιάκας.
Μετατίθενται στη Θεσσαλονίκη οι Εφέτες Μαρία Γούλα, Μαγδαληνή Καρανάσιου – Καγκελίδη και Ελεύθ. Σισμανίδης.
Μετατίθεται στον Πειραιά η Εφέτης Μερόπη Τζουγκαράκη.
Μετατίθενται στην Πάτρα οι Εφέτες Μαρία Γαιτάνη, Παναγιώτα Λυμπεροπούλου, Σταυρούλα Κουσουλού και Γεωργία Γιαννούλη.
Μετατίθενται στη Λάρισα οι Εφέτες Π. Αλεξίου και Ευάγγ. Μητσέλος.
Μετατίθενται στο Ναύπλιο οι Εφέτες Παν. Βενιζελέας Βρυσηίς Θωμάτου, Παναγιώτα Πασσίση, Αριστ. Βαγγελάτος, Κωνσταντίνα Νάκου και Θεώνη Μπούρη.
Μετατίθενται στη Θράκη η Εφέτης Αθανασία Πετρέλη και στα Δωδεκάνησα η Εφέτης Γλυκερία Μουρίκη – Γεωργάτσου.
Επτά αντεισαγγελείς Εφετών μετατίθενται ως εξής: Στην Αθήνα ο Γ. Πρασσάς και Κ. Τζαβέλλας, στη Θεσσαλονίκη ο Αργ. Δημόπουλος και Β. Φλωρίδης, στην Πάτρα Ευρ. Νικολάου, στην Λάρισα Κ. Γκόγκος και στη Θράκη Λεων. Νικολόπουλος.
Ως προς τις μεταθέσεις των προέδρων Πρωτοδικών: Στην Αθήνα μετατίθενται οι Αργυρούλα Νικολακούδη και Ν. Μήλιος, στα Γρεβενά ο Χ. Τσάκας, στη Βέροια η Φωτεινή Μήτρακα, στο Γύθειο ο Δ. Ανέστης, στη Θεσπρωτία η Πολυξένη Μάρκου .
Έξι εισαγγελείς Πρωτοδικών μετατίθενται ως εξής: Στην Αθήνα οι Βασιλική Χαλβά και Μαρία Αυγήτα, στη Θεσσαλονίκη οι Μαργαρίτα Νικάκη, Πρεσβεία Χατζή, Ευαγγελία Δαούτη, Παν. Παυλίδης και Ελένη Μιχαλάκη, στον Πειραιά ο Π. Χουζούρης, στα Χανιά ο Ι. Πενταγιώτης, στα Τρίκαλα η Σοφία Πετράκη, στην Έδεσσα ο Ν. Ποιμενίδης και στην Κατερίνη η Αμαλία Καζαμπάκα, στα Ιωάννινα η Ηλ. Τουλίγκου, στην Κεφαλληνία ο Ι. Λαμπρινόπουλος, στη Λιβαδειά ο Δ. Κατσανάς, στη Ρόδο ο Πέτρ. Πρέκας, στην Χαλκίδα η Ελένη – Παναγιώτα Λεβεντέλη, στη Χαλκιδική η Σμαραγδή Κατσουλάκου και στα Χανιά ο Κ. Ασημακόπουλος.

Σχόλια