Προφυλακιστέοι δύο συνεργοί του Παλαιοκώστα

0

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες δύο εκ των τριών βασικών συνεργών του Βασίλη Παλαιοκώστα, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον 30χρονο Π.Γ. και τον 28χρονο Β.Χ., οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στην υπόθεση απαγωγής του βιομηχάνου, Γιώργου Μυλωνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι παραπέμφθηκαν για τρία κακουργήματα και έξι πλημμελήματα, αρνήθηκαν κατηγορηματικά τη συμμετοχή τους στην απαγωγή κατά τη διάρκεια των απολογιών τους.

«Επρόκειτο για βοήθεια σε ένδειξη αλληλεγγύης σε ανθρώπινο επίπεδο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο συνήγορος του 30χρονου. Όσον αφορά τον δεύτερο κατηγορούμενο ο συνήγορός του τόνισε ότι ο πελάτης του διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο και ότι συνδεόταν φιλικά με τον 30χρονο.

Στον ανακριτή προσήχθησαν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες. Πρόκειται για τον 40χρονο Α.Λ. ο οποίος φέρεται να είχε ενεργό συμμετοχή στην επιχείρηση απαγωγής, καθώς επίσης και τέσσερα μέλη της οικογένειας 28χρονου ομογενούς -κρατούμενου στις φυλακές Τρικάλων – που κατηγορούνται κατά περίπτωση για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σχόλια