Προφυλακιστέος ένας εκ των συλληφθέντων στο Χαλάνδρι

0

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 32η τακτική ανακρίτρια ο 20χρονος Μανόλης Γιόσπας που κατηγορείται ως μέλος της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ η συγκατηγορούμενή του Μυρτώ Παντέλογλου αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Η ανάκριση διήρκεσε από τις 10 το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε μετά τη 1.00 τα μεσάνυχτα. Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας έκριναν ότι η Παντέλογλου πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τη υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Η Παντέλογλου υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με την οργάνωση, ότι το μοναδικό στοιχείο που την συνδέει με την υπόθεση είναι η ερωτική σχέση που διατηρεί με τον Γιόσπα και ότι όσες φορές πήγε στο επίμαχο διαμέρισμα δεν είδε τίποτα το παράνομο.
Ο Γιόσπας αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση μόνο και μόνο γιατί σύχναζε στο διαμέρισμα του συγκατηγορουμένου και ξαδέλφου του, Χαρίλαου Χατζημιχελάκη, το οποίο βρίσκεται κάτω από το δικό του διαμέρισμα.
Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση. Ο Π.Μασούρας έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στις 9 το πρωί, ενώ ο Χ.Χατζημιχελάκης θα απολογηθεί στις 11 το πρωί.

Σχόλια